Майстор-ковач дари 1000 лева на ломската болница

Майстор-ковач дари 1000 лева на ломската болница
Петър Иванов

Три свои творби продаде за благотворителна кауза майстор-ковачът Петър Иванов от с. Дъбова махала. Събраните 1000 лв. от продажбата на пластиките „Цвете“, „Ръка“ и „Овен“, Иванов ще дари на МБАЛ „Св. Николай Чудотворец“ – Лом.


„Искам първо да благодаря на хората, които закупиха моите творби, с което също дават своя принос в битката срещу коронавируса. Още в началото на тази благотворителна акция обявих, че искам да помогна на Ломската болница и лично на д-р Чавдар Антонов, защото там спасиха живота ми и видях само добро.“ – каза Иванов.

Кампанията за набиране на средства в помощ на болницата продължава с продажбата на още три творби от ковано желязо, които е осигурил от свои колеги Петър Иванов. Това са два свещника с цена от 200 лв. и 300 лв., и градински фенер от 400 лв. Те са изработени от „Метал Монтаж – Ковачница София“ – Стефан Стефанов, и – RON Brothers – Ковачница Банско.

Пластиките се намират в ОХГ „Поломие“ в Лом. За контакти: Наталия Стефанова – тел. 0879 811 971, Петър Иванов –  тел. 0893 80 47 38.

Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ОТГОВОРНИ!

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.