Спипаха наркодилър да продава трева на пейка в „Младост“ в Монтана

Затворници от Бойчиновци криели канабис в презерватив
Снимката е илюстративна

Полицията в Монтана осуети евентуална продажба на наркотици в квартал „Младост“ в областния град. Вчера е районното управление е получена оперативна информация, че 28-годишен монтански жител държи в себе си наркотични вещества.

Униформените са задъжали младия мъж на пейка в ж.к. „Младост”, заедно с 20-годишно момиче от с. Якимово. На пейката са намерени везна, банкноти и 3,1 грама зелена суха тревна маса канабис. 28-годишният е задържан за 24 часа в полицейския арест на РУ Монтана. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски акции против държането и разпространението на наркотици е имало и в Лом и Берковица.

На ул. „Стадиона“ в крайдунавския град е установен 35-годишен криминално проявен местен жител. При направения личен обиск укрита в джоб на късите му панталони е намерена хартиена свивка, съдържаща 0,57 грама суха зелена листна маса.

След получена информация берковски криминалисти извършили проверка в частен дом в гр. Берковица, обитаван от 17-годишен местен жител, при което установили, че в едно от помещенията на жилището съхранява 11 найлонови свивки от черен и сив полиетилен – тип спейсбек, съдържащи 3,41 грама суха зелена листна маса канабис.

Непълнолетният е задържан в полицейския арест в РУ Берковица за срок до 24 часа. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.