Магдалена от Монтана с първи музикален видеоклип (ВИДЕО)

Магдалена Александрова от Монтана засне видеоклип на песента „Не мога да спра“ /I can’t stop/, донесла й куп награди от международни конкурси. Родителите на талантливото дете, което е възпитаник на вокално студио „Детски смях“ при Обединен детски комплекс „Ние, врабчетата“ са инвестирали във видеото  част от специалната стипендия, която й присъди Община Монтана за 2020г.  Клипът пресъздава по забавен начин животът на 12 – годишната Маги, която не пее само, когато спи. Не са пропуснати и закачките с пандемичната обстановка, покрай която всичко се превръща в луда рок-пандемия. Премиерата е насрочена за 5 септември от 19.00ч. бар МОНТРОК в областния град.

„Не мога да спра“ е авторска песен на нейната майка – Наталия Делионова и Валери Геров, тон – режисурата и звукозаписът са дело на Филип Наков – Profi Records, а оператори и видеомонтаж – Светлин Балкански – Rawshooting Prod. и Мартин Каменов – MKVideo.  Сценарист, режисьор и продуцент е Наталия Делионова. Семейството на детето изказва огромните си благодарности за подкрепата на Община Монтана в лицето на кмета Златко Живков, както и на вокалните педагози на Магдалена – Латинка Боева и Миглена Георгиева.

 Видеото ще се завърти по време на концерта на група „Цироза“ , който е в памет на бившия барабанист на групата Пешко, починал едва 29 годишен внезапно в съня си преди четири години. В началото на събитието Маги ще изпълни на живо  „Не мога да спра“ и още две авторски песни на нейната майка – „Котва от миди“ и „Остани“. Песента „Остани“ Наталия Делионова е посветила на ръководителя на формация „Торлашки напеви“ Цветан Цветанов, напуснал ни преди месец.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.