Монтана измъкна точка на Берое

Монтана измъкна точка на Берое

Монтана измъкна точка от Берое като направи 0:0 в Стара Загова с човек по-малко почти цял мач. Така Монтана завършва полусезона на 11-та позиция с 14 точки.

В началните минути гостите от Монтана показаха зъби и нахлуха на няколоко към вратата на домакините от Берое. Те обаче не стигнаха до чиста голова ситуация. Постипенно „заралии“ установиха контрола над топката.

В 16-ата минута гостите от Монтана останаха с човек по-малко. Давид Кики влезе много грубо в краката на играч от домакините и получи жълт картон- Проблемът бе, че няколко минути по-рано той отново бе декориран в жълт. Така гостите от Огоста остават с човек по-малко.

След като Монтана остана с човек по-малко, тимът на Атанас Атанасов се прибра в своя половина. Берое опита да вдигна оборотите на своите атаки. Все още обаче отборът на Димитър Димитров не може да стигне до чисти голови положения.

Гаюс Макута бе изведен по чудесен начин в 39-ата минута от ляво на атака на Берое. Играчът на „заралии“ пробва няколко финта и накрая опита да стреля, но ударът му бе блокиран.

В края на първото полувреме домакините имаха претенции за дузпа за игра с ръка на защитник на Монтана. Това се случи в 44-ата минута след изпълнение на корнер и сериозно меле в наказателното поле на гостите.

Второто полувреме на мача започна по същия начин, както завърши и първото. Домакините от Берое владеят топката много повече от своя съперник, но продължават да не стигат до чисто голово положение. Играчите на Монтана пък дебнат за грешки в защитата на „заралии“.

Октавио от Берое имаше чудесен шанс да вкара в 66-ата минута. Той влезе като на парад към наказателното поле на Монтана. Играчът на домакините стреля, но ударът му бе блокиран.

Берое продължи да не създава нищо интересно през вратата на Макенджиев. Тимът се мъчи да стигне до наказателното поле на гостите. Те от своя страна спря да правят контраатаки. Най-добрата ситуация дойде в 87-ата минута, когато Кукула стреля с глава, но вратарят на Монтана я хвана.

До края на двубоя не се случи нищо запомнящо се, единствено хаотичен натиск на домакините, който не доведе до нищо и двата тима завършиха 0:0.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.

ИЗТОЧНИКdsport.bg