„Врабчетата“ в Монтана завъртат Коледен калейдоскоп

„Врабчетата“ в Монтана завъртат Коледен калейдоскоп

8 празнични онлайн-концерта ще представи Обединен детски комплекс „Ние, врабчетата“ в Монтана. Всички те са под мотото „Коледен калейдоскоп“. Всяка вечер талантливите деца ще прибавят по една бляскава частица в своя калейдоскоп, за да бъдат дните до Нова година цветни и изпъстрени с топли послания, много песни, танци и красота.

Концертите ще започват точно в 18.00ч. до 30 декември. В 23.50 ч. в новогодишната нощ ОДК и кметът на община Монтана г-н Златко Живков ще отправят емоционално празнично поздравление.

Коледният калейдоскоп ще покаже наученото от децата по време на онлайн-заниманията в електронна среда, както и откъси от техните спектакли „Коледни небивалици“ през годините. Концертите ще се излъчват в youtube канала на институцията – ОДК НИЕ ВРАБЧЕТАТА – МОНТАНА. Линковете ще се отварят в посоченото време, ще бъдат споделяни и в социалните мрежи. Връзката ще бъде публикувана и в страницата на институцията във Фейсбук: ЦПЛР – Обединен детски комплекс „Ние, врабчетата“ – град Монтана. В концертите участват възпитаници на фолклорен танцов ансамбъл „Северняци“, вокално студио „Детски смях“, клуб по модерни танци „Дъга“ и театрално студио „Автограф“.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.