НАП Монтана продава 2 обекта (СНИМКИ)

НАП Монтана продава 2 обекта

Самостоятелен обект в сграда, предназначен за обслужваща дейност, с площ 69 кв. м и гараж с площ 13 кв. м в гр. Монтана продава на търг с тайно наддаване НАП Монтана. И двата обекта се намират в централната част на областния град.

Кандидат-купувачите могат да огледат имотите от днес до 8 март. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават в същия срок в сградата на приходната администрация на пл. Жеравица.

Началната тръжна цена на обекта за обслужваща дейност е 65 580 лв., а на гаража – 9980 лв. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначалната цена. Новите собственици на обявените за продажба имоти ще станат ясни на 11 март, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Пълният текст на двете обяви, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nap.bg в портал „Продажби” в рубриката „Как да купя“. Там се намират също така и условията, и правилата за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.