„Българска прогресивна линия“ представи кандидатите си за Монтана (ВИДЕО)

Най-младата партия от левицата „Българска прогресивна линия”, представи кандидатите си за народни представители за 12 МИР – Монтана за предстоящите парламентарни избори.

„Тръгваме в тази кампания, за да докажем, че да поемеш ангажимент означава да го изпълниш”, заяви водачът на листата Николай Иванов – народен представител, два мандата кмет на Криводол и един на Враца.

„Готови сме със специалните политики за Северозапада, за смяна на порочния модел на управление, за преодоляване на ужасната демографска криза, за защита правата на хората на наемния труд, за грижа за децата и младите семейства, за бизнеса, за достоен живот на хората, попаднали в тежка социална ситуация”, заяви Николай Иванов.

В листата, водена от Николай Иванов за област Монтана са:

Калина Ценова Кръстева, от град Монтана. Завършила е в ПМПГ „Св. Климент Охридски“ в Монтана, специалност Химия с интензивно изучаване на английски език. Учила е Психология.

Иван Георгиев Ташков, от Берковица, Областен председател на ПП БПЛ-Монтана и член на националния съвет на БПЛ. Бакалавър със специалност „Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред“. Магистър по Право.Георги Тодоров Иванов, общински председател на БПЛ-Берковица. Бакалавър по специалността „Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред“ и магистър със специалност „Публична администрация“.

Елена Маркова Иванова – председател на клуб на БПЛ в гр. Берковица. Магистър по икономика, завършила е УНСС – София.Калинка Георгиева Костова – председател на клуб на БПЛ в гр. Берковица. Бакалавър по маркетинг и мениджмънт, магистър по икономика.

Агнеса Йоткова Захариева от Берковица. Завършила Езикова гимназия, след това се дипломира със специалност „Зъботехника“. Гражданска квота в листата.

Любен Цветанов Игнатов -председател на клуб на БПЛ в Берковица. С висше образование – специалност Радио-телевизионна техника. С кариера в МО и МВР в областта на професионалното си образование.

Иван Петров Миланов – член на общинското ръководство на ПП БПЛ – Монтана. Управител на фирма.

Вижте повече във видеото

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.