Иван Лазаров с поздрав към жените за 8-ми март

Иван Лазаров

Скъпи жени,

днес отбелязваме един от най-важните празници в съвременната история – вашия ден. Денят на майката и съпругата, на жената, която извоюва правото си да бъде активна, да се чува гласа й, да бъде пълноценна част от обществения живот.

Но освен тези политически и граждански мотиви за началото на отбелязването на този ден, в него има и много красота. Защото Вие сте живот, вие сте творческа енергия. На вас дължим уюта на семейното огнище, мекотата на обичта, всеотдайността, крехката сила, с която подкрепяте децата и съпрузите си.

Вие сте тези, които сплотявате семейството и превръщате дома в уютно пространство и крепост.

Вие сте тези, които пренасяте традицията и паметта. Малко е да Ви благодарим, малко е да ви почетем. И вярвам, че това не бива да става само на този ден, а както вие ежеминутно отдавате цялата си обич и усилия да правите света по-красив, така и ние – мъжете, трябва всеки ден да ви ценим и почитаме.

Желая на всички вас здраве, сили и енергия да творите красота, да давате обич и да я получавате! Щастливи и пълноценни да са дните ви!Честит празник, уважаеми български жени!

Инж. Иван Лазаров, Кмет на Община Вършец

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.