Мая Григорова води листа от шест жени на „Изправи се! Мутри вън!“ в Монтана

Мая Григорова води листа от шест жени на

„Изправи се! Мутри вън!“ в Монтана се включва в изборната битка с листа от шест жени. Всички кандидати живеят и работят в района, а водач е предприемачът, председател на Българска стопанска камара и бивш председател на Ротари клуб – Монтана Мая Григорова.

„Ангажирах се с тази кампания, защото ми е болно, че Северозапада е в такова състояние и изпада във все по-тежка икономическа криза. Вярвам, че има икономически и политически лостове, които могат да съживят икономиката в региона и да върнат младите хора“, каза Мая Григорова.

Мая Григорова

Намаляване на данъците на бизнеса в региона, целеви средства от програмите на Европейския съюз, изолиране на праговете за осигуряване и тяхното намаляване са сред мерките, които ще повишат доходите на населението и за които „Изправи се! Мутри вън!“ ще настоява.

„Ще се боря за обикновените хора и искам всички, които милеят за нашия край да се обединим в една обща цел“, добави още Мая Григорова.

Един от лидерите на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова заяви, че ще настояват за специална Агенция за северозапада, чиято основна задача ще бъде да се занимава с проблемите на региона.

„Много се надявам, че с другите демократични субекти ще се подкрепим с тази битка, надявам се да стигнем до хората, да получим подкрепа и да влезем с достатъчно силни парламентарни групи в следващия парламент“, допълни Манолова.

Листата на „Изправи се! Мутри вън!“ е обхванала цялата област, като са подбрани хора с различни професии, всеки професионалист в своята област – юристи, фармацевти, спортисти и икономисти.

  1. Мая Владимирова Григорова
  2. Димана Макариева Георгиева
  3. Оля Славейкова Георгиева
  4. Илианна Иванова Илиева
  5. Теменужка Димитрова Цветкова
  6. Мария Георгиева Каменова

Мая Манолова и екипът й се срещнаха и с граждани в Берковица.

„Изправи се! Мутри вън!“ е с номер 18 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!