Ирена Димова: „28 е верният път, по който трябва да поемем“ (ВИДЕО)

Водачът на листата ГЕРБ-СДС за 45-Народно събрание Ирена Димова представи днес пред гражданите в Монтана кандидатите за народни представители в листата на коалицията за областта.

Досегашният народен представител Ирена Димова подчерта, че за последните четири години са направени нови улици, ремонтирани са пътища, санирани са блокове, ремонтирани са детски градини и училища.

„За последните четири години правителството на Бойко Борисов изгради или е в процес на изграждане на 522 км магистрали и скоростни пътища. Един от тях е най-важния за региона – пътя Ботевград- Видин. Целият скоростен път ще стане готов до 2024 година. Ще вложим допълнително средства в образованието, иновациите, ще подпомогнем малките и средните предприятия“ каза пред гражданите Димова.

Ирена Димова е икономист, била е общински съветник в община Монтана. В досегашния парламент като депутат е била член на комисията по бюджет и финанси и член на комисията по земеделие. По нейна инициатива са внесени и гласувани редица закони.

В листата на коалицията ГЕРБ – СДС за област Монтана влизат:

  • Ирена Димова – икономист, народен представител в 44-то Народно събрание, член в бюджетната и земеделската комисии
  • Илия Лазаров – главен секретар на СДС, началник на кабинета на президента Петър Стоянов, през последните 20 години работи с сферата на привличането на чужди инвестиции у нас
  • Стефан Панталеев от Лом – зам. кмет по финансите в община Лом
  • д-р Христо Кастрев – общопрактикуващ лекар, областен координатор на ГЕРБ в Монтана
  • Красимира Каменова – директор на гимназията по Строителство, архитектура, геодезия и комютърни науки в Монтана
  • Владимир Владимиров – част от мениджмънта на „Сити Клиник Свети Георги”
  • Десислава Димитрова – зам. областен управител на Монтана
  • Алекси Тодоров от Берковица – инженер–лесовъд
  • Полин Николаева – магистър по право
  • Николай Цоков – заслужил треньор, бивш наставник на националния отбор по смесени бойни изкуства, личен треньор на световни и европейски шампиони

Подкрепата за кандидатите за народни представители на ГЕРБ- СДС даде и кметът на Монтана Златко Живков. „Стискам ви палци и ви желая успях и да не забравяте откъде тръгвате. Убеден съм ,че тази група, която представихте на ГЕРБ-СДС е можеща и компетентна. Убеден съм, че обичате това място. Затова се надявам на вашия успех, който мисля, че ще е успех за северозапада“, каза кметът на Монтана.

Коалиция ГЕРБ- СДС е с номер 28 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!