Пенка Пенкова: „Вярвам в обществения договор и няма да подведем хората, които ни гласуват доверие“ (СНИМКИ)

Пенка Пенкова

„Вярвам в обществения договор и няма да подведем хората, които ни гласуват доверие“, заяви на старта на кампанията Пенка Пенкова – водач на листата на ПП “Републиканци за България” за област Монтана с номер 21 в интегралната бюлетина на предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Първа крачка в предизборната надпревара кандидатите от листата, събрала професионалисти и изявени личности от всичките 11 общини на региона, направиха на брега на вечната река Дунав, където Пенка Пенкова се познава и ще се помни като първата жена-кмет в историята на Лом с три успешни мандата.

С поход през останалите 10 общини и след много непринудени срещи с хората, кандидатите за доверието на избирателите стигнаха до Лопушанския манастир, в близост до общинския център на най-малката община Георги Дамяново.

Там от архимандрит Христодул беше отслужен водосвет за здраве и благополучие на всички граждани от област Монтана. Прочулият се в цялата страна със своите чудодейни Киприянови молитви божи служител благослови Пенка Пенкова и целия тим в кампанията и провидя голям успех на изборите.

За Пенка Пенкова – с номер 21 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!