Корнелия Нинова в Монтана: Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите

Корнелия Нинова в Монтана: Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите

Председателят на БСП Корнелия Нинова, заедно с водачът на листата Атанас Костадинов и кандидати за народни представители от коалиция „БСП за България“ се срещнаха с членове и симпатизанти от област Монтана.

Походът на победата започна от Лом, премина през Медковец, Расово, Берковица и завърши в областния град Монтана, където кандидатите за народни представители бяха посрещнати с аплодисменти. Хората категорично заявиха, че след „свлачищата“ и „срутищата“ във всички сфери на държавата, които оставя ГЕРБ след 11-годишното си управление ще се работи изключително трудно.

„Няма да ви е лесно, но зад вас имате голяма сила и подкрепа от обикновените хора, затова разчитаме на вас“, споделиха жителите на Монтана.

Корнелия Нинова в Монтана: Фалшива новина е, че БСП иска отлагане на изборите

„Цялата държавна машина и нейните представители от ГЕРБ в момента създават тотален хаос. Всяването на хаос и страх у хората е водещо, а поредната фалшива новина, която се разпространява е, че от БСП искаме отлагане на изборите“, каза лидерът на социалистите Корнелия Нинова. И допълни, че проблемите на Северозапада не могат да бъдат решени с обща държавна политика, в този регион трябва да има специален закон. Имате нашите гаранции, ако коалиция „БСП за България“ има мнозинство в парламента, ще го приемем още в първите дни, заяви още Нинова в Монтана.

Приемането на закон за Северозапада, чрез който се предвижда т. нар. Фонд за инвестиции в подкрепа на младите семейства, образование, което е обвързано с бизнеса, качествено общинско здравеопазване, инвестиции, създаване на нови работни места, е нашата кауза в следващия парламент, категоричен е Атанас Костадинов.

По време на обиколката си в областта, кандидатите за народни представители получиха силна подкрепа и от кмета на община Медковец, който е градоначалник осми мандат, както и от местните земеделски производители от Расово, с които бяха обсъдени проблеми в сектора.

На среща със симпатизанти и съпартийци в Берковица, Нинова и кандидатите за народни представители от региона призоваха хората да не се страхуват и да излязат да гласуват, за да може на 04.04 да започне промяната на България, с грижа за хората!