Десислава Димитрова ГЕРБ/СДС: „Ще продължим развитието на социалните услуги“

Десислава Димитрова е на 43 г. от град Монтана. Тя е кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС за област Монтана.

„Моите цели и приоритети са подобряване условията и кариерно развитие на социалните работници чрез стратегия за развитие на чоешките ресурси. Продължение на реформата и развитие на социалните услуги. Да се подобрят условията и възможностите на хората с увреждания, да упражняват своите права и равноправно да участват в отделните сфери на обществения живот.“, каза Десислава Димитрова при представянето си.

Десислава Димитрова е с висше образование, специалност „Бизнес администрация“. През 2012 г. защитава магистърска степен във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, специалност „Международен маркетинг“.

2010 г. Работи като главен счетоводител на Регионален държавен архив – Монтана, към Държавна агенция архиви.

 2013 г. е назначена като началник отдел „Хора с увреждания и социални услуги“ в Дирекция „Социално подпомагане“ – Монтана, а от 14 юли 2014 г. е директор на същата дирекция.

От 2 март 2020 г. и по настоящем е заместник областен управител на Област Монтана.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 28 в бюлетината на предстоящите парламентарни избори, а Десислава Димитрова е с преференция 107.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!