„Има такъв народ“ откри офиси в Монтана и Лом (СНИМКИ)

„Има такъв народ“ откри офиси в Монтана и Лом

Партията „Има такъв народ“ откри офиси в Монтана и Лом в неделния ден и представи листата си за областта, видя репортер на „Монтана 24“.

Водач е Пламен Абровски, който е юрист и експерт по земеделие. Останалите трима са Надя Антимова, Иван Кючуков и Десислава Цонева. Само за две седмици ние преодоляхме сътресенията в областната структура и вие ми вдъхвате увереност, че има такъв народ, има такава държава и можем да си я върнем, заяви Пламен Абровски. Заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, главният секретар Виктория Василева, журналистът от 7/8 ТВ Станислав Балабанов и много други гости уважиха събитията.

„Навсякъде в България има свестни хора и се радвам, че сме успели да ги намерим и в Монтана, и в Лом. Но за разлика от други места, вие се славите с упоритост и захванете ли се с нещо, го правите и няма сила, която да ви спре. Изправяме се срещу мафия, овладяла държавата. Но ние искаме да ги отстраним законово, спокойно и доказателство, че това е волята на българския народ е нашият референдум, на който 2.5 милиона българи гласуваха „за“ промяната“, каза Тошко Йорданов.

Тази красива Северозападна България, от която съм и аз, западна най-сериозно. Причината е, управляващите не ги е грижа за нея и не насочват пари насам. Това ще се промени с вашия глас за „Има такъв народ“, защото гражданите ще решават кое е най-важно и нужно на Северозапада, подчерта Виктория Василева. 

Всички нормални българи виждат, че нашата партия е единствената алтернатива. Ние сме един отбор и ще ги победим на изборите, допълни Станислав Балабанов. 

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.