Полин Николаева ГЕРБ/СДС: „Ще работя за реализирането на младите хора в областта“ (ВИДЕО)

Полин Николаева e на 26 години от град Монтана. Тя е най-младият представител на отбора на ГЕРБ-СДС за област Монтана.

Завършва специалност „Право“ в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство (УНСС), гр. София.

След придобита през 2019 г. юридическа правоспособност започва работа като юрисконсулт в Районна здравноосигурителна каса град Монтана. Полин Николаева е член на младежката организация на ПП ГЕРБ.

„Вярвам и смятам, че младите хора са и винаги трябва да бъдат приоритет за правителството. Моята цел е да стимулирам активно младежко участие в обществено- политическия и икономическия живот в страната. Ще работя активно за повишаване на конкурентоспособността на младите хора в сферата на бизнеса, спорта, културата, образованието, и се надявам с моите действия и знанията, които съм натрупала през годините да допринесат България и в частност северозапада да се превърне в едно по-добро място за живот. Едно място, което осигурява добри условия за създаване на семейство, за отглеждане и възпитание на деца.“, каза Полин Николаева при представянето си в Монтана.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 28 в бюлетината на предстоящите парламентарни избори, а Полин Николаева е с преференция 109.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!