Николай Цоков ГЕРБ/СДС: „Трябва да върнем децата на спортните площадки“ (ВИДЕО)

Николай Цоков е кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС за област Монтана. Семеен е, има едно дете. Живее и работи в Монтана.

От 2010 има собствен спортен  клуб СК “Бойни Спортове – Монтана“, където е треньор, развиващ спортна дейност с деца и възрастни. Личен треньор е на европейски и световни шампиони, и медалисти от различни първенства на планетата.

Удостоен е със званието „Заслужил треньор“ и е бивш наставник на националния отбор на Българска Федерация по ММА (смесени бойни изкуства) .

Награждаван е два пъти от Министър Красен Кралев за принос  към успехите на българския национален отбор от европейски и световни първенства по ММА.

„През годините се наблюдава една тенденция, която се пренебрегва, а именно слабата физическа активност на децата. Партия ГЕРБ през годините построиха множество спортни съоръжения и мой приоритет е тези съоръжения да работят и развиват спорта у нас. Трябва да върнем една увереност при децата и желанието им да спортуват, да ги върнем на спортните площадки, зали и стадиони.“

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 28 в бюлетината на предстоящите парламентарни избори, а Полин Николаева е с преференция 110.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!