Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС разговаряха с жителите на Монтана (СНИМКИ)

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС разговаряха с жителите на Монтана

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 12 МИР- Монтана разговаряха с монтанчани в централната част на града, “Общински пазар” и “Пазара на коли и стари вещи” в Монтана.

“Истинската политика се прави близо до хората. Говорим за нещата, което постигнахме, обсъждаме това, което трябва да ни е приоритет в следващите четири години. Чуваме предложенията, които отправят към нас, идеите и критиката им. Вярвам, че на 04.04 отново ще ни дадат доверието си“, споделиха кандиадтите от листата.

Кандидатите за народни представители акцентираха върху приоритетите на коалицията за следващия управленски мандат, призовавайки жителите на Монтана да ги подкрепят с номер 28 в интегралната бюлетина, за да продължи европейското развитие на България.

„Резултатите от нашата работа са видими. ПП ГЕРБ доказа, че управлява отговорно и държи на обещанията си, че се грижи за хората и се справя с предизвикателствата. Подкрепете ни с номер 28 в интегралната бюлетина, за да надградим постигнатото“, апелираха кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 12 МИР- Монтана.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!