Пламен Абровски от „Има такъв народ“ посети Вълчедръм

Пламен Абровски от „Има такъв народ“ посети Вълчедръм

Водачът на листата на партия „Има такъв народ“ за област Монтана Пламен Абровски посети Вълчедръм. „В този прекрасен и слънчев ден видях десетки усмихнати, и позитивни хора във Вълчедръм. Има много ентусиазъм, че можем заедно да променим управлението на нашата прекрасна страна към по-добро, коментира Абровски. Хората му се оплакваха от лошата инфраструктура и липсата на работа. За да покълне един бизнес, трябва устойчива среда. Ще се стремим към това да има ясни правила за малкия и среден бизнес“, подчерта той.

Пламен Абровски представя програмата на ПП „Има такъв народ“ в сектор земеделие. Един от най-важните приоритети е повишаването на конкурентноспособността на българските земеделски производители и предвиждаме редица мерки за създаването на средна класа в този бранш, която да е гръбнакът на сектора. Вторият приоритет е свързан с начина на управление на българската земя. Вследствие на неправилно проведената поземлена реформа в последните 20 години, земеделската земя беше изключително разпокъсана по признаци собственост и ползване. Затова чрез промени трябва да се даде възможност за ефективното й използване и стопанисване, счита Абровски. 

Следващият важен фокус на „Има такъв народ“ е свързан с животновъдството и подобряването на състоянието на ветеринарно-медицинската дейност. Злоупотребите с Държавната профилактична програма доведоха до изкривяване, както във взаимоотношенията животновъд ветеринарен лекар, така и до промяна на отношението на самите фермери към стопанисваните от тях животни.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!