Политиците дадоха своя вот и в Монтана

политиците

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Ирена Димова даде своя глас малко след 9.00 часа.

„Днес гласувах с убеждението, че е мой дълг да упражня правото си на глас. Гласувах в сигурни и безопасни условия, които държавата е създала за хората и при стриктно спазване на здравните мерки. Гласувах заедно със семейството си за да продължи положителното развитие на България, за да се надгражда, за да живеем в държава, в която има стабилност и прогрес. Гласувах за това, родината ни да продължи да бъде уважавана на европейската политическа сцена. Гласувах с мисъл за просперитета на Северозападна България, защото тук съм родена, тук живея и тук растат децата ми. Призовавам всички да гласуват, защото днес определяме бъдещето на страната си“, каза на излизане Ирена Димова.

Водачът на листата на „БСП за България“ Атанас Костадинов гласува машинно в ПГПЧЕ „Петър Богдан“ точно в 10:44ч.

„Гласувам за промяна, за смяна на модела, за справедливост за хората, за развитие във Северозапада и най-вече всичко трябва да бъде с грижа за хората. Гласувам за следващите успешни дни на България“, заяви Атанас Костадинов.

Той гласува заедно с кандидати за народни представители от листата на коалиция „БСП за България“, които от своя страна призоваха хората да упражнят правото си на глас без страх. 

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.