Вокални таланти с награди от международен конкурс

Вокални таланти с награди от международен конкурс

Талантливи певици от ОШИ „Добри Христов“ спечелиха отличия от третото издание на Онлайн конкурса „Милениум“ в гр. Минск (Беларус). Момичетата са от класа по вокал на г-жа Марианна Цолова. Роксана Петрова спечели II място с песента „Рапсодия“ на Роберта, а Мила Емилова се класира на III място с „This is my life” от репертоара на Шер.

Г-жа Марианна Цолова също получи признание за отличната естетическа и вокална подготовка не само на възпитаничките си, но и за целенасочената си творческа работа с подрастващите поколения.

Виртуалното състезание се проведе от 14 до 18 април. Млади таланти от 16 държави на възраст от 5 до 35 години се включиха в музикалното събитие.

През последните две години в този форум се изявиха над 12 хиляди таланти и гости от 8 държави, сподели г-жа Цолова. Провеждали са се и прослушвания в рамките на вокални, хореографски, инструментални, театрални и визуални изкуства.

Тези събития са запомнящи с концертните програми, майсторски класове, творчески срещи, презентации на диаспори от националности, живеещи в Брест, и други мащабни събития.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.