Младежкият дом отново организира Великденска работилница у дома

Младежкият дом отново организира Великденска работилница у дома

За трета поредна година Младежки дом – Монтана организира Великденска работилница. И този път желаещите да се включат трябва да творят в домашни условия.

Желаещите могат да развихрят своето въображение и уловят моментите на боядисване на яйцата, изработване на великденски украси, декорации, сувенири и картички от своята импровизирана домашна работилничка. От ОМД търсят оригинални идеи и техники, използвани в изработването на различните великденски творения. Запечатайте ги в снимки и ги изпратете e-mail адрес:omd_fotokonkurs@abv.bg.

Участниците задължително трябва да посочат трите имена, възраст, училище, клас и телефон за връзка. Крайният срок за участие е 9 май 2021г.

Във Великденската работилничка  могат да се включат ученици от  I до VIII клас,  които ще бъдат разпределени в  две възрастови групи – първа възрастова група – I – IV  клас и втора възрастова група – V – VIII клас. Снимките на участниците ще бъдат оценени от жури, което ще определи победителите, както и снимките с най-интересните и оригинални великденски изделия.

Отличените фотографии ще бъдат включени във виртуална изложба във Фейсбук страницата: Общински младежки дом – Монтана.

Целта на работилницата е да стимулира  творческите заложби на деца и ученици и поощряване интереса им към съхраняване на българските традиции в отбелязването на един от най- значимите християнски празници – Великден.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.