Неправоспособен шофьор загина след удар в дърво край Георги Дамяново

Жена е с опасност за живота след удар от автомобил
Снимката е илюстративна

Неправоспособен шофьор загина след удар в крайпътно дърво в землището на Георги Дамяново. Инцидентът е станал тази сутрин около 4.30.

40-годишният мъж се е движил лек автомобил «Рено Еспейс» с монтанска регистрация от с. Гаврил Геново към с. Георги Дамяново. При несъобразена с пътните условия скорост и при намалена видимост – тъмната част от денонощието и мокра пътна настилка, на прав участък от пътното платно губи контрол над автомобила, излиза вдясно от пътното платно по посоката си на движение и се удря в крайпътен орех, след което навлиза в земеделска площ.

При катастрофата водачът загива на място, а тримата пътниците в автомобила, две момчета на 15 г. и 20 г. и жена на 35 г. също от с. Георги Дамяново, с която водачът живеел на семейни начала, са транспортирани от екип на Бърза помощ до болницата в Монтана.

Пострадалите са с охлузвания и натъртвания, прегледани са и са освободени за домашно лечение. Причинени значителни имуществени щети по лекия автомобил. Тялото на починалия водач е транспортирано до МБАЛ Монтана за извършване на аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.