Успехи за ученици от ПМПГ„ Св. Климент Охридски“ на ИТ олимпиада

Успехи за ученици от ПМПГ„ Св. Климент Охридски“ на олимпиада по ИТ

Учениците на ПМПГ „ Св. Климент Охридски“ – гр. Монтана извоюваха поредните отлични и изключително значими резултати на Националния кръг на олимпиадата по информационни технологии.

-Матей Людмилов Недев, VI клас – първо място в състезателна група 5-7 клас , категория „Интерактивни проекти“.

– Калин Серкан Борисов, VII а клас- трето място в състезателна група 5-7 клас , категория „Интерактивни проекти“.

Най- изявените и добре подготвени четиридесет и шест ученици от цяла България бяха допуснати до финала на олимпиадата по ИТ.

„Нашите момчета показаха много знания, демонстрираха впечатляващи идеи и достойно защитиха проектите си. Гордеем се с вас, момчета! Бъдете все така мотивирани, търсещи и успяващи, за да реализирате всичките си мечти! Този успех е резултат и от упоритата, професионална и всеотдайна работа на госпожа Бистра Цонева, преподавателят, който с много любов, търпение и оптимизъм учи своите възпитаници. Поздравления, госпожо Цонева, за отличния успех! Вие и учениците на ПМПГ „ Св. Климент Охридски“- гр. Монтана, записахте в историята на училището поредния първи резултат на национални състезания. Вашите постижения утвърждават значимостта на нашето училище, показват нивото на обучение и градят имиджа на нашата вековна гимназия!“, написа по повод наградите Бойка Симеонова – директор на ПМПГ Монтана.