Поредни награди на вокални таланти от ОШИ „Добри Христов“

Поредни награди на вокални таланти от ОШИ "Добри Христов"

За пореден път своето вокално майсторство показаха възпитанички на ОШИ „Добри Христов“ с преподавател – г-жа Марианна Цолова, участвайки онлайн в престижния XXI Международен конкурс „Musicland” – Македония, откъдето спечелиха много нови приятели и награди.

Мила Емилова завоюва първото място, златен медал и грамота за отлично представяне. В същия формат заслужено признание за таланта си постигна и друга възпитаничка на ОШИ – Роксана Петрова. Тя се отличи с диплом за впечатляващата си изява във форума и покана за участие, осигуряваща й 25 % отстъпка, в летния Международен фестивал и конкурс „Tallinna gold mix”. Двете момичета се състезаваха в музикалните раздели – Филмова категория и Поп песен. Преподавателката на ученичките – г-жа Цолова, също получи приз за работата си като член на международно жури.

Музикалният формат се проведе за втора поредна година онлайн и в него се включиха вокални дарования на възраст от 6 до 37 годишни. В певческата надпревара се изявиха таланти от целия свят – от далечни страни като – Филипини, Тайван, Шри Ланка. Наред с тях и участници от европейски държави – Португалия, Италия, Полша, Естония, Латвия, Литва, Малта. Деца, младежи и възрастни от Балканите също не пропуснаха възможността да пеят на виртуална сцена.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.