Децата във Вършец отпразнуваха 1 юни със забавно детско шоу (СНИМКИ)

Децата на Вършец отпразнуваха 1 юни със забавно детско шоу

На 1 юни, по случай Международния ден на детето, на откритата сцена пред НЧ „Христо Ботев – 1900” Община Вършец организира забавно детско шоу.

За празничното настроение на децата и на всички, които все още пазят детското в сърцата си, се погрижиха актьорите-самодейци Даниела Лилова, Венислава Замфирова и Петя Горанова от Театрална формация „Медека” към НЧ „Христо Ботев – 1900”, въплътили се в ролите на Алиса от „Страната на чудесата“, Пери и Мери Попонкьови от „Смехорания“.

Децата от всички групи на Детска градина „Слънце” бяха подготвили програма с танци и песни, която представиха пред публиката.Участници и зрители се потопиха в игри и приключения, в радостна глъчка и забавления.

Много изненади и различни състезания подгряваха емоциите на празника. Участниците в детското шоу получиха играчки, книжки с приказки, лакомства и награди, осигурени от кмета на община Вършец инж. Иван Лазаров, Мария Маринова – управител на СПА хотел „Съни гардън“, Венцислав Радевски – управител на „Мандра Вършец“, Спа хотел „АТА“, Георги Зарчев – управител на хранителен магазин „СкладЪ“, Надя Станимирова-управител на магазин “Табако шоп“ и Светослав Маринов.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.