Смениха шефа на полицията в Монтана

Красимир Кирилов

Старши комисар Красимир Кирилов е назначен на длъжността директор на ОДМВР Монтана.

Заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов представи днес пред ръководния състав на ОДМВР Монтана новия директор. Представянето бе направено в присъствието на областния управител Валери Димитров.

Ст. комисар Красимир Кирилов е завършил Академията на МВР в София, с магистърска степен по „Право”. До момента е изпълнявал длъжността началник на Районно управление гр. Ботевград, Софийска област. Кариерата му в системата на МВР започва през 1992 г., когато е назначен в Криминална полиция на РУ Монтана. През годините е заемал множество ръководни длъжности в ОДМВР Монтана – началник група „Престъпления по пътищата”, началник сектор „Криминална полиция” в РУ Монтана и ОДМВР Монтана, началник на РУ Вършец и РУ Монтана. През последните години е работел и в Главна дирекция „Национална полиция” на МВР в гр. София.

Зам. министър Катинов благодари на досегашния директор Пламен Томов за положените усилия, като посочи, че ръковоството на МВР няма забележки или недоволство към неговата дейност. По собствено желание той е преназначен на друга длъжност в ОДМВР Монтана.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.