Ирена Димова отново е водач на листата ГЕРБ-СДС в Монтана (ВИДЕО)

Ирена Димова отново е водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Монтана за предстоящите парламентарни избори на 11-ти юли. Коалицията внесе този следобяд документите си за регистрация в РИК-Монтана.

„Отново ще заложим за честна и позитивна кампания, ще достигнем до всеки един наш избирател. На предните избори в област Монтана суверена ясно показа, че коалиция ГЕРБ-СДС е по-достойната коалиция и ни определи водещо място във всички общини с двоен резултат. Залагаме на същите хора, основните ни приоритети остават магистралата Ботевград-Видин и тунел под прохода Петрохан. Вярвам, че ще бъдем отново първа политическа сила и се обръщам към всички участници в изборите – нека този, който спечели изборите да състави правителство. България се нуждае от кабинет“, каза Ирен Димова след регистрацията на листата.

Лицата в кандидат-депутатската листа остават същите както и на предните избори през месец април, но има размествания на местата на кандидатите.

„Напред в листата сме дали път на по-младите, защото младите са движещата сила в нашата коалиция“, каза още Ирена Димова.

Вижте и цялата листа:

  1. Ирена Димова
  2. Илия Лазаров
  3. Стефан Панталеев
  4. Десислава Каменова
  5. Алекси Тодоров
  6. Полин Николаева
  7. Владимир Владимиров
  8. Красимира Каменова
  9. Николай Цоков
  10. Христо Кастев

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.