Боян Чуков води листата на „Българските патриоти“ в област Монтана

Боян Чуков води листата на

Боян Чуков е офицер от българското разузнаване. Бивш дипломат в българските посолства в Париж и Мадрид. Владее френски, испански, руски, гръцки и английски език. В листата на „Българските патриоти“ влиза от гражданската квота на ВМРО.

При представянето на листата в Монтана, той подчерта няколко акцента за региона и каза, че Монтана и цялата област трябва да се възползват от изключително стратегическото си място, в което се намират.

„През региона преминават два транспортни коридора. В момента с инициативата „Три морета” предстои финансиране с над 1 млрд долара, което е предназначено за точно такива проекти. Изграждането на пътища е съпътствано от развитие на много други икономически дейности, които ще съживят този край. Около всеки инфраструктурен проект върви и развиването на икономиката.“

Вторият акцент е проблема с ромите в България,  

„Въпреки много пари, които се инвестираха в интегрирането на ромската общност в България, няма никакви резултати. Една такава общност ако продължи да обеднява и не й се обръща внимание, се превърща след време в много лесна жертва в тези, които желаят да я манипулират. „

„Третият акцент е поведението на Турция – Ние сме за добросъседски и приятелски отношения с Турция, но не и за сметка на българските национални интереси”, заяви Боян Чуков.

А ето и цялата листа на „Българските патриоти“ за регион Монтана:

Боян Чуков

Стелияна Иванов

Софрони Захариев

Пламен Ценов

Людмил Петров

Деян Митев

Зорница Михайлова

Иван Ганов

Васил Георгиев

Светослав Иванов

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.