Бойко Борисов в Монтана: „Не могат да боядисат това, което ние сме построили“ (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Монтана, за да подкрепи кандидатите за народни представители на партията от областта. Бойко Борисов пожела кураж и смелост на своите кандидати за народни представители и не скри своите притеснения.

“Благодаря на всички от ГЕРБ-Монтана за подкрепата. Няма от какво да се срамуваме. Даже напротив – опонентите ни не могат да боядисат построеното от нас. Нормално е след 10 години начело на държавата слабите да се обединят срещу ГЕРБ. Но са толкова страхливи, че се изплашиха да управляват със 160 депутати. Затова мнозинството от парламента преля в служебен кабинет, където под наблюдението на своя генерал правят това, в което са най-добри: внушения, компромати, манипулации. Ние можем и да сме опозиция. Но се страхувам, че когато народът ни върне, нанесените щети ще са огромни. Кураж и смелост. И диктатурата на Радев ще мине. ГЕРБ е силна партия. Народът много пъти ни е връщал да оправяме счупена държава. Още малко хората ще погледат хаоса и ченгеджийството. И пак ще поискат да се въведе ред!, заяви категорично г-н Борисов.”

Ирена Димова, която води листата на ГЕРБ -СДС в област Монтана подчерта, че на предишните парламентарни избори през април ГЕРБ са спечелили във всички общини на областта.

„Стабилната и развиваща се държава, която правителството на Бойко Борисов остави, днес е заменена с такава, в която се извършват масови чистки на доказани експерти на всякакво ниво, на незапомнен реваншизъм, който е без аналог в годините на прехода, на език на омразата, който сее разделение в обществото ни. Въпреки всичко съм дълбоко убедена, че този период е полезен, защото Ви показа лицето и начина на правене на политика на тези, които твърдят, че са алтернативата на ПП ГЕРБ. Приоритет номер 1, който ще защитава всеки един от нас е завършването на пътя Ботевград- Видин и на тунела под прохода Петрохан, защото те не са просто модерна и удобна пътна инфраструктура, а най – мощният двигател за ускорено икономическо развитие и просперитет на Северозапада. Няма да приемем никакви опити за отлагане или спиране на тези проекти, защото са от жизненоважно значение за бъдещето не само на нас, но и на децата ни“, каза още Ирена Димова.

Подкрепата си към кандидатите на ГЕРБ -СДС даде и кметът на Монтана Златко Живков.На срещата присъстваха всички кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ – СДС за област Монтана, зам.- председателя на ГЕРБ Томислав Дончев, Георг Георгиев председател на МГЕРБ, водачът на листата на ГЕРБ- Видин Росица Кирова.

ГЕРБ/СДС е с номер 5 в бюлетината на парламентарните избори на 11 юли.

Вижте повече във видеото