Кандидатът за народен представител Невена Петрова представя своята социална мрежа „Вярвам в теб“

Невена Петрова

Невена Петрова прегръща инициативата за конкретни мерки с борбата с бедността в област Монтана. Кандидат- депутатът от БСП има проект за изграждане на интегрирана структура от социални дейности, в които да се включат и доброволци, които да доведат до повече работни места и до по- голяма ангажираност сред младите хора.

Социалният проект беше представен на срещата на водачите на листи на БСП от Северозападна България. Събитието, част от официалната предизборна кампания на БСП, се състоя при огромен интерес и беше уважено от лидера на левицата Корнелия Нинова, която пристигна в Монтана специално за повода.

Кандидатът за депутат Невена Петрова с преференция 107 в листата на БСП Монтана, разказа за своята социална мрежа „ВЯРВАМ В ТЕБ“, посветена на борбата с бедността и послужила за основа на нейната активна предизборна кампания.

Сред основните приоритети са покриването на основните елементарни нужди като храна и хигиенни консумативи, както за възрастните, така и за децата.

От огромно значение е и работата с млади хора с акцент върху образователни и възпитателни дейности за развиване на таланти и личностно стимулиране.

При работа с хора в активна възраст ще бъде отделено специално внимание върху възможностите за преквалификация и насърчаването на социалното предприемачество.

Бъдещият успех на проекта се крие в заложената в неговите основи устойчивост, чиято цел е да бъде създадена интегрирана обществено-социална структура, обединяваща всички приоритети. Основна цел е и изграждането на модел за подражание и система от ценности в основата на здраво гражданско общество.

С дълбока вяра в силата на държавните и местни институции и желание да работи за обществения интерес с грижа за хората, Невена Петрова протяга ръка към гордите, честни и работливи хора от област Монтана за по-добър и достоен живот заедно!                            

Родена през 1979 г. в гр. София, Невена Петрова е възпитаник на 9-а Френска езикова гимназия. Завършва висшето си образование във Франция. След като преминава три-годишно обучение по икономическа и социална администрация с отличие се явява на изпит наравно с френските студенти и е приета в едно от най-престижните учебни заведения – Института по политически науки в Париж. Невена Петрова получава диплома степен Магистър по политически науки с двойна специалност „Управление на фирми“ и „Европейски въпроси“. Следва още една магистратура по Международни отношения от Докторантското училище към Института по политически науки с дипломна работа по Европейската политика за добросъседство. Нейният стремеж винаги е бил да работи в сферата на публичните въпроси и политики.

БСП е с номер 4 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!