Автокиното на Александър Сано гостува в Монтана

Автокиното на Александър Сано гостува в Монтана

Автокиното на Александър Сано гостува в Монтана, където суперуспешнaтa екшън комедия „Диви и щастливи“ ще бъде представена за първи път на зрителите в областта.

На 4 юли от 21:15 ч. хитовото заглавие с участието на звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров и много други ще бъде представено на спецална киновечер в пространството на паркинга пред магазин Kaufland в град Монтана. Входът е свободен.

Организаторите канят зрителите поне един час по-рано, в 20:00 ч., за да бъде организирано и подреждането на автомобилите за прожекцията, което винаги се случва с участието на звезди от продукцията. Специален гост в Монтана ще бъде самата Яна Маринова, която ще се срещне с феновете преди и след събитието.

„Диви и щастливи“ е един от първите български филми в последните десетилетия, който зрителите масово се връщат да гледат повторно в кино салоните.

  • За първи път в историята на българското кино, наш филм успя да пробие в Република Северна Македония с официална кино дистрибуция и да се задържи седмици наред на голям екран.
  • За първи път в историята на българското кино, наш филм е с официална кино дистрибуция в Канада.
  • Поради големия успех на „Диви и щастливи“, средата на Март 2020 г. продуцентите организираха турне в 18 града в Европа и САЩ.

Вижте отзиви от част от световното турне тук: https://www.youtube.com/watch?v=z0gikwQEi5U

Линк към трейлъра на филма:

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.