Боян Аврамов – доброволецът, който влиза в политиката да се бори за Монтана и Северозапада (ВИДЕО)

Боян Аврамов е водач на листата на ПП „Републиканци за България“, с номер 21 при машинното гласуване и в интегралната бюлетина.

Едва прехвърлил 40-те години, а вече 20 от тях служи на хората като представител в местната власт, първоначално при постъпването си на 21 години като експерт по европрограми, а вече 4 мандата е заместник-кмет на община Вълчедръм.

Той е създател на национален спасителен отряд „Содис“, в който вече 8 години е доброволец пожарникар. Участва в спасителни акции при пожари, бедствия, аварии, наводнения и снегонавявания. Помни много драматични моменти, в които животът на хора е бил буквално в ръцете му.

Най-голямата болка и мотивация на Боян Аврамов да се кандидатира за народен представител е упадъкът, до който е доведен региона на Северозапада.

„Северозапада се превърна в най-мрачния и призрачен район в България. Аз като местен човек много добре знам проблемите на региона. Израстнах през този преход с обещания за големи инфраструктурни проектни, които обаче така и не се случиха. Този край се нуждае от инфраструктура и сериозни инвеститори, които да създадат работни места и препитание за хората“, казва Боян Аврамов.

Вижте повече във видеото

Купуването и продаването на гласове е престъпление!