Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС се срещнаха с жителите на село Спанчевци (СНИМКИ)

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС се срещнаха с жителите на село Спанчевци


Листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС Ирена Димова, д-р Христо Кастрев, Десислава Димитрова, Алекси Тодоров, Владимир Владимиров и инж. Красимира Каменова се срещна с читалищни дейци от Народно читалище “Просвета – 1935” село Спанчевци.

Те продължават информационната кампания за машиннито гласуване, където нагледно всички присъстващи симулативно упражниха правото си на вот.

Водачът на листата Ирена Димова сподели: По време на кампания винаги има срещи, които остават в сърцето ми, защото срещам хора, с които е приятно даже и когато чувам критиката им. Със сигурност разговорите ни с колегите, с жителите на с. Спанчевци ще останат такива за нас. Будни хора като тях носят развитие за населеното място, в което живеят.

Машинното гласуване е постоянна тема, защото хората навсякъде изразяват възмущението си, че мнозинството в 45 – то Народно събрание им отне възможността за избор, как да упражнят правото си на вот. Запознаха ни с проблемите, които имат. Някои от тях са трудни за решаване, но това не означава, че ще спрем да се опитваме заедно да търсим решението им. Благодаря им за подкрепата!

„Вярвам, че на 11 юли ще дадат своето доверие на листата на ГЕРБ -СДС“, заяви Димова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!