Ирена Димова: Полицията упражнява репресия към наши членове и симпатизанти

Ирена Димова: Полицията упражнява репресия към наши членове и симпатизанти

Извънредна пресконференция в Монтана дадоха водачът на листата на ГЕРБ- СДС в 12 МИР Монтана Ирена Димова, областния координатор на ГЕРБ- Монтана д-р Христо Кастрев, общинският ръководител на ГЕРБ- Монтана Росен Белчев и Десислава Димитрова – кандидат за народен представител.

Ирена Димова обяви, че в последните две седмици общински съветници на партията в областта, кметове на кметства, председател на ОС, членове на СИК и симпатизанти на коалицията са им връчвани предупредителни протоколи от органите на МВР. Има редица нередности и сигнали от наши членове по всички общини в област Монтана пример за това е Деян Георгиев общински съветник на ГЕРБ и общински ръководител на партията в Якимово и Валентин Димитров- общински съветник в община Бойчиновци.

Сигналите във всички населени места са за привикване на поддръжници на партията, които са били разпитвани дали подкрепят ПП ГЕРБ. Ирена Димова заяви, че това е репресия, която има за цел да насади страх в хората и симпатизантите, които са решили да подкрепят водената от нея листа на изборите на 11 юли. Тя припомни, че на 4 април ГЕРБ убедително бе избрана за първа политическа сила във всички общини в област Монтана.