„Има такъв народ“ се срещат с гражданите на Лом

Има такъв народ

От партията “Има такъв народ” на Слави Трифонов разположиха шатра в центъра на Лом, където днес се срещат с местните жители.

Водачът на листата за област Монтана Пламен Абровски и останалите кандидати за народни представители разговаряха с хората за проблемите и раздаваха рекламни материали. Те разясняваха как ще се гласува на машините и че всичко ще бъде по-лесно и прозрачно.

Гражданите на Лом най-много се оплакваха от щетите след проливния дъжд, паднал през юни. “Държавата трябва да е навсякъде, във всеки български град, близо до всеки български гражданин“, коментира Пламен Абровски. Според него централната и местната власт трябва да работят за превенция при природни бедствия. И да оказват веднага помощ на хората при подобни ситуации. От ИТН искаме държавата да вижда проблемите и да бъде близо до хората, които живеят в различните райони на България, каза Абровски.

Местните жители се оплакваха от липсата на пречиствателна станция в Лом. Имало е проект преди 20 години, който така и не се е случил. Хората нагодуват от лошата инфраструктура и зле асфалтираните нови улици, които след една година и започват да се рушат.

Управляващите от ГЕРБ се хвалиха с пътищата, но всички виждат лошото качество и кражбите на пари през ремонтите, подчерта Пламен Абровски. Той допълни, че на на 11 юли всички имат шанс да поставят началото на необратими промени в България и да бъде пресечен порочният корупционен модел.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!