Ирена Димова: Направихме Вършец по-добро място за отдих и туризъм

Препълнена зала посрещна кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС във Вършец

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ- СДС се срещнаха с жителите на град Вършец.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Ирена Димова и останалите кандидати за народени представители Десислава Димитрова, Алекси Тодоров, Владимир Владимиров, инж. Красимира Каменова, д-р Христо Кастрев и Николай Цоков запознаха жители на град Вършец с програмата на ПП ГЕРБ. Ирена Димова сподели, “Вършец е любимо място, което винаги с радост посещавам. Благодарение на усилията на кмета Иван Лазаров и на подкрепата на правителството на Бойко Борисов в последните четири години, градът предлага все по- хубави условия за отдих и туризъм.

Димова заяви, че срещите с хората са изключително продуктивни и добър начин за обратна връзка. Несигурността и хаоса в държавата, политическата криза, която предизвика служебният кабинет на президента Румен Радев и спирането на важни проекти за Северозапада са теми, които с колегите дискутираме при срещата ни с жителите в Монтана и с вас тази вечер.

Разговаряме и за направеното и още, какво може да се надгражда в общините към област Монтана и страната; за реализираните проекти с подкрепата на правителството на ГЕРБ в различни сфери на дейност; за създадените условия за устойчиво развитие на бизнес, за силната ни мотивация да продължим да работим с хъс, отдаденост и експертиза, които сме показали и доказали през годините.

Всички сме обединени около желанието за развитието на града, общината, областта и България и всички заедно трябва да продължим това развитие. Разумният избор на 11 юли е номер 5 в бюлетината.”, категорична бе Ирена Димова.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.