Фестивал на традиционните ястия се проведе в Георги Дамяново

Фестивал на традиционните ястия се проведе в Георги Дамяново

Истински празник се проведе в планинската община Георги Дамяново. Местните жители изненадаха кандидатите за народни представители от „БСП за България“ с традиционни домашни гозби, които бяха презентирани по великолепен начин.

Проведе се импровизиран конкурс, с призове за първо, второ и трето място, а всички участници получиха награди за старанието и гостоприемството.

В рамките на събитието, водачът на листата на „БСП за България“ Атанас Костадинов представи основните приоритети от програмата за управление на левицата. Три са основните неща към, които се стремим – да довършим започната промяна, в живота ни отново да се върне справедливостта и третият ни приоритет е развитие за този прекрасен край, който има всички природни дадености, но държавата е абдикирала от години и това се вижда във всички рушащи сгради около нас, в лошата инфраструктура, в сметките за ток и вода, в цените в магазина и в джоба на всеки човек, каза Костадинов.

В събитието участваха кандидатите за народни представители от „БСП за България“, които разговаряха с десетките граждани, дошли да зададат своите въпроси и да им поставят задачи, които да изпълнят в 46тото Народно събрание.