Татяна Дончева в Монтана: Надяваме се на поне един депутат от областта

Татяна Дончева

Татяна Дончева дойде в Монтана, за да даде подкрепата си на кандидатите за народните представители на „Изправи се! Мутри вън“. Първа в листата им за региона е Мая Григорова.

„Няколко дни преди изборите посещението на Татяна Дончева за мен означава доверие в победата на нашата листа в региона“, каза Мая Григорова, водач на листата на „Изправи се! Мутри вън“ за област Монтана.

„Ние се надяваме поне на един мандат от област Монтана, защото смятаме, че първо ДПС е редно да вземе по-малко гласове този път, второ е редно ГЕРБ да вземе по-малко гласове и е логично ние да вземем повече гласове. Регионът на Монтана винаги е бил застрашаван от купен вот, защото това е беден регион. Аз знам, че е недопустимо да продаваш бъдеще от 4 години за 50 лева, но това се е случвало. “, заяви Дончева.

Дончева и Григорова заедно с част от другите кандидати на коалицията посетиха и Берковица. Там, те се срещнаха с жителите на града.

„Жителите на Берковица са силно недоволни от строителството на градския площад. Те са крайно недоволни, че не е направено обществено обсъждане и че берковския розов мрамор е сменен с павета. И друг проблем, който споделиха гражданите е опасността от закриването на районния съд.“, коментира Татяна Дончева.

Мая Григорова допълни, че „Изправи се, мутри вън“ вече имат изградени структури в целия регион.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!