Ирена Димова: ГЕРБ-СДС на миналите избори в община Медковец беше първа политическа сила

Ирена Димова: ГЕРБ-СДС на миналите избори в община Медковец беше първа политическа сила

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС се срещнаха с жителите на община Медковец, в селата Аспарухово и Расово. ГЕРБ-СДС на миналите избори в община Медковец беше първа политическа сила – така, както в цяла България. Водачът на листата на ГЕРБ- СДС Ирена Димова сподели:

“Искрено вярвам, че сега също ще получим вашата подкрепа, защото никога не сме ви подвеждали с дадените от нас обещания и защото променихме България. Това, което се опитва да се внуши в последните месеци от служебното правителство, трябва да се преодолее. Затова ние призоваваме да се върнем към реда и сигурността – за младите, за възрастните, за хората от средната възраст. За мен и колегите от листата на ГЕРБ-СДС винаги е особена радост да посещаваме с. Расово. Едно село, което изглежда европейски и активно се развива, за разлика от община Медковец, от която е част и се управлява от БСП. Огромна заслуга за всичко това има активната работа на кмета Веромир Спасов. Топлото отношение и уважение, което винаги съм усещала тук е безценно, а хората знаят, че от години подкрепям усилията им за развитие на родното им място, и че ще продължа да го правя.

В Расово не се срещам с избиратели, а с приятели и съмишленици, с които сме извървяли дълъг път заедно. Благодарих им за подкрепата на 4 април, а те ме увериха, че и на 11 юли ще гласуват за листата ни, която считат за безспорно най – добрата, защото е съставена от хора, които живеят и работят в нашата област и са доказали, че заслужават доверието им.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.