Ирена Димова: Опитите за натиск и репресии върху нас няма да ни разколебаят

Ирена Димова: Опитите за натиск и репресии върху нас няма да ни разколебаят

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Ирена Динова, Десислава Димитрова, Полин Николаева, Алекси Тодоров и Николай Цоков се срещнаха с жителите на селата Долно Церовене и Дългоделци, община Якимово.

Водачът на листата Ирена Димова сподели, че тези срещи са изпълнени с много приятна емоция и настроение. „С колегите ще ви разясним всичко за машинното гласуване с помоща на симулатор. Благодаря за доверието, която ни показвате убедена съм, че ще ни подкрепите отново и в неделя“, каза бе Димова.

Хората споделиха, че винаги гласуват за политици, които познават, и които не се сещат за тях само по време на кампания. Димова ги увери, че листата на ПП ГЕРБ ще продължи да работят за развитието на региона ни.

„Опитите за натиск и репресии върху нас няма да ни разколебаят, да гласуваме в неделя за ГЕРБ-СДС. Хаосът, който правителството на Румен Радев въведе в страната ни и реваншизма, мотивираха и сплотиха избирателите на ПП ГЕРБ до краен предел и днес се уверих за пореден път в това след разговорите ни с хората“, допълни още Ирена Димова.

Тя апелира да гласуват с номер 5 в бюлетината на 11 юли.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!