В Лом благодариха на ГЕРБ за подкрепата през годините

В Лом благодариха на ГЕРБ за подкрепата през годините

ГЕРБ-СДС за 12 МИР – Монтана се срещнаха с жителите на град Лом. На представянето на кандидатите за народни представители присъстваха водачът на листата Ирена Димова, Илия Лазаров, Стефан Панталеев, Десислава Димитрова, Алекси Тодоров, Полин Николаева, Владимир Владимиров, инж. Красимира Каменова, Николай Цоков, д-р Христо Кастрев и кметът на града Георги Гаврилов.

Георги Гаврилов: “Благодарение на подкрепата на ПП ГЕРБ през всички тези години към община Лом. Тази листа е от хора, които застават за пореден път пред вас с името и с лицето си! След получените средства от правителството на ГЕРБ започна ударното асфалтиране на улиците в Лом и хората ме питат, а нашата улица, кога кмете? Гарант за всички важни и значими проекти съм абсолютно сигурен, че единствено ще се намери в лицето на Коалиция ГЕРБ-СДС! Доказали са, че са близо до хората, това не е клише, а реалност и Вие го знаете!, заяви кметът д-р Георги Гаврилов.

Водачът на листата на ГЕРБ- СДС Ирена Димова: “Винаги, когато идвам при вас се чувствам добре сред приятели. Знаете, че съм била съпричастна и съм подкрепяла усилията на кмета д-р Георги Гаврилов, на общинските съветници, на кметовете на кметства, защото още в първата година от техния мандат, въпреки крайно неблагоприятните условия, породени от пандемията те доказаха, че работят за едно по-добро бъдеще на община Лом. Листата ни е същата познавате ни добре! Ние сме местни хора имаме и ваш представител в лицето на Стефан Панталеев. Аз и тези хора ще работим за развитието на Северозапада и за:

– Изграждане на довеждащ водопровод от Добри дол до Лом и рехабилитация на градската водопроводна мрежа. – Основен ремонт на второкласните републикански пътища.

– За тунел по прохода Петрохан – за завършване на скоростният път Видин-Ботевград.

– За подобряване жизнените стандарти на хората в област Монтана.

Днес ние отново заставаме пред Вас с ясното съзнание, че ни очаква още много работа, но и със самочувствието, че не бягаме от отговорност и сме показали, че може и да допускаме грешки, но се учим от тях. Трябва обаче още много да се направи за община Лом. Отново получихме сигнали за репресии и натиск над наши симпатизанти, но съм убедена, че това няма да ги разколебае да гласуват.

Затова, моля отново да ни подкрепите Вие и вашите близки въпреки машинния вот да излезете на 11 юли да гласувате с номер 5 в бюлетината.”, заяви Ирена Димова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!