Ирена Димова: Призовавам Ви да дадете своята подкрепа за хората, които познавате

Уважаеми жители на област Монтана,

Скъпи приятели,

В последните часове от предизборната кампания отправям финален призив към всички Вас, да гласувате за листата на ГЕРБ-СДС на предсрочния парламентарен вот в неделя. Призовавам Ви да дадете своята подкрепа за хората, които познавате, които виждате не само по време на кампания, да подкрепите тези, които не просто обещават, а изпълняват ангажиментите, които поемат.

България се нуждае от работещо и стабилно правителство, което да възстанови реда в държавата, да направи така, че приоритетите, които са важни за хората в Северозападна България да се реализират, да продължи с усилията си за повишаването на доходите на българските граждани, а коалицията ГЕРБ-СДС е единствената гаранция, че това ще се случи. Не се поддавайте на опитите за натиск и репресия, а гласувайте, защото след два дни определяме каква България искаме в следващите четири години.

Такава, в която се постигат все по-високи цели или такава, в която говорим за реваншизъм, търсене на врагове и саморазправа с неудобните на властта хора. Подкрепете единствената листа, която в програмата си поема ясни ангажименти за развитието на региона и родния ни край.

Искрено се надявам, че и този път жителите на област Монтана ще дадат силната си подкрепа за листата на ГЕРБ-СДС, на 11 юли с номер 5 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!