С концерт „Промяната“ БСП закри кампанията си в Монтана

С концерт „Промяната“ БСП закри кампанията си в Монтана

С голям концерт на площад „Жеравица“, „БСП за България“ закри кампанията си в Монтана.

„Посланието ни през последния месец е ясно за всички, обиколихме повечето населени места, бяхме навън сред хората, защото заедно ще постигнем желаната промяна, справедливост и развитие за региона. Не се притесняваме да гледаме хората в очите, защото БСП е единствената партия, която никога няма да ви подведе и излъже, заяви водачът на листата Атанас Костадинов.

„Отново сме изправени пред избор. Избор между застоя и промяната, между корупцията и справедливостта, деградацията и устойчивото развитие. Днес над 80% от гражданите открито и ясно заявяват, че не желаят да живеят повече в модела на държава от последното десетилетие. Отчаянието, липсата на перспектива, страха от утрешния ден не са това, което искат всички за България. Омразата, противопоставянето и разделението са достигнали до крайната си точка. Насаждани от години, се превръщат вече в липса на перспектива за цяла една нация“, сподели Костадинов.

„Нека заедно да бъдем промяната за България – промяна на модела на управление, промяна в човешките отношения и промяна на посоката на развитие на България. Да покажем, че държавата може да бъде дом за всеки българин, както и стопанин на едно прогресивно развиващо се общество“, призова Костадинов.

„Ние живеем в малка държава, буквално сме шепа хора в сравнение с големите държави, но какви хора… Талантливи, трудолюбиви, със силен и непреклонен дух, хора, които са дали на света учени, откриватели. Ние имаме история, сигурна съм, че имаме и бъдеще, но в настоящето си всички заслужаваме по-добър живот, тук, където сме родени, в България“, каза водещата Елен Колева.

Празничният концерт беше воден от харизматичната актриса Елен Колева, която е родом от Монтана. В програмата взеха участие тенора Росен Антонов, който получи силна подкрепа от кандидатите за народни представители, за международния си проект за световен мир и морал, певиците Ива и Велислава Костадинови, танцова фолклорна група „Танцувай за здраве“, духов оркестър „Здравец“ от гр. Берковица.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!