Куп легенди пристигат в Монтана за половинвековния юбилей на Перуци

Куп легенди пристигат в Монтана за половинвековния юбилей на Перуци

Едни от най-известните футболисти на Септ. Слава  (Монтана) от 90-те години на миналия век ще вземат участие в приятелската среща, която вратарят Петко Петков-Перуци организира по случай 50-годишния си юбилей. Мачлето ще бъде от две полувремена от по 20 минути и ще се играе на стадион „Огоста“ в събота, 14 август, от 17:00 часа.

Треньор на „Слава“-та ще бъде най-добрият реализатор в историята на монтанския футбол Боян Гергов (157 гола). Сред неговите избраници са Слави Георгиев-Порфи, Ангел Стоянов, Дилян Иванов, Панталей Заков-Пантата, Веселин Игнатов-Чангата, Димитър Димитров-Пикси, Борислав Симеонов-Боци, Слави Методиев, друг топ-стрелец Веселин Михайлов-Гери, а също така шефът на Обл.С на БФС Радой Христов и президентът на ПФК Монтана Румен Панайотов.

Любо Трайков пък ще дава наставления от пистата на сборната формация на „Приятелите“. Ще му помага дядо Любен Любенов от Николово. В този отбор ще видим под рамката треньора на националния отбор по плажен футбол Геоги Савов, капитана му Мартин Несторов, екс-капитана на Светкавица (Търговище) Иван Тонев, бившия изп. директор на Ботев (Враца) Чавдар Атанасов-Чаво, съотборници на Петков от настоящия шампион на IV монтанска дивизия Пъстрина, сред които Мирослав Йорданов-Джудиста, Владислав Иванов и играещият президент на тима Митко Нисторов, както и колеги пожарникари. Екипът на „Приятелите“ ще облече и кметът на Монтана Златко Живков.ю

Ослепителната ни съгражданка Християна Гутева ще бъде главен съдия на тази приятелска среща. Асистент на рефер №1 на България за 2018 година сред жените ще бъде Димитрина Милкова. И двете са с ранг на международна категория. Водещи на цялото футболно шоу ще бъдат Иво Райчев и Мишо Дюзев от Дарик радио. Третото полувреме ще се проведе в ресторант „Огоста“. За настроението на гостите на юбиляря там ще се грижат фолк дивата Цветелина и ВИВО Монтана.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.

ИЗТОЧНИКЧервен картон