С обновена листа ГЕРБ излиза отново за победа в Монтана

С обновена листа ГЕРБ излиза отново за победа в Монтана

Политическа партия ГЕРБ регистрира листата си на изборите за народни представители в 12 МИР Монтана на 14 ноември 2021 година. Новите лица са шест, а Ирена Димова за трети път ще бъде водач.

„В ситуация на международна изолация, икономическа и ковид криза най-вече е нужен разум в населението, да излязат и да гласуват за политици, които са доказали, че могат да извадят България от кризата. Ние от ПП ГЕРБ сме го показвали това, поемаме и този път отговорността, най-вече да спрем разединението в нацията и вдигнатия юмрук. Трябва да има диалог между гражданите в името на България, независимо от политическите им убеждения, независимо от техните ценноти“, каза Ирена Димова.

Ирена Димова призова също за висока избирателна активност и хората да подкрепят тяхната кандида-президентска двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева.

Димова бе категорична, че е време да проявим мъдрост и да спрем разделението в обществото ни. „Сигурна съм, че ГЕРБ-СДС ще затвърдят лидерската си позиция в област Монтана и ще бъдем първа политическа сила на тези избори. Листата ни е комбинация между опитни политици, доказали се експерти и млади високообразовани хора, които имат желание да се ангажират с обществения живот. Смятам, че нашата листа е най-добрият избор за област Монтана“, изтъкна Димова.

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС включва 10 кандидати за народни представители:

1. Ирена Димова – икономист, магистър по счетоводство и контрол. Притежава сериозен управленски опит в частния сектор. Взема участие в местната власт като, общински съветник и Председател на Комисията по Бюджет и Финанси в ОбС-Монтана. Удостоена е с най-високото отличие на община Монтана като почетен гражданин, част от баскетболния отбор “Берк- Монтана Фитинги“ през 1995г., който става носител на купата на България и шампион на страната. Народен представител в 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание и Член на Комисии по бюджет и финанси, земеделие и енергетика. Доказан лидер, който е показал, че отстоява интересите на хората от областта и като цяло Северозападна България. 

2. Драган Благоев– представител на гражданска квота от квотата на коалиционният партньор СДС Икономист по образование, Международни икономически отношения в УНСС- София. Към настоящия момент е управляващ партньор в МБАЛ – „Сити клиник“- град Монтана. Работил е в областта на външната търговия и здравеопазване, търговия и начин на внедряване на високи технологии в областта на медицината. Има значителен опит в Европейските проекти в областта на медицината. Като последния реализиран проект е „Иновативна – инвалидна количка“ на територията на област Монтана. 

3. Д-р Христо Кастрев – областен координатор на ГЕРБ за област Монтана Завършил висше медицинско образование в Медицински университет град София. Специалност обща медицина и втора специалност Образна диагностика. В момента работи като общопрактикуващ лекар с голяма практика и в отделение по образна диагностика към МБАЛ- „Д-р Стамен Илиев“ в град Монтана. Дългогодишен общински съветник и по настоящем е зам.-председател на ОС- Монтана. 

4. Стефан Панталеев– Магистър по стопански и финансов контрол. Той има богат управленски опит, като управител на редица Търговски дружества, бил е общински съветник и Председател на ОбС – Лом. Към настоящия момент е зам.- кмет по финанси, местно икономическо развитие и общинска собственост на община Лом. Той е в редиците на ГЕРБ още от учредяването на партията в град Лом. 

5. Деян Еленков – Богат ръководен опит в сферата на транспортa и търговия. По настоящем е Председател на ОбС – Берковица. 

6. Ирена Асенова – представител на гражданска квота Завършила висше медицинско образование в Медицински университет град София. Дългогодишен лекар вътрешни болести и нефрология МБАЛ „Стамен Илиев“ град Монтана. По настоящем е главен лекар в „ФЪРСТ ДИАЛИЗИС СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ“ ЕАД – диализен център Монтана. 

7. Георги Георгиев – Юрист по образование Адвокат по наказателни дела с дългогодишна практика. Член на Адвокатска колегия Монтана от 23 години. 

8. Полин Николаева – юрист Завършила специалност Право в УНСС – град София. Член на Контролна комисия на ГЕРБ. Тя е най- младият представител на отбора на ГЕРБ- СДС и член на МГЕРБ. 

9. Калин Хайтов– Инженер – мениджър Завършил „Ел. техника“ и Индустриален Мениджмънт в Технически университет в Габрово. Магистър по Управление на Човешки Ресурси в Русенски университет и магистър по Педагогика. Дългогодишен опит в сферата на информационните технологии и телекомуникациите. 

10. Александър Ангелов – Инженер- металург Завършил Химикотехнологичен и металургичен университет в град София степен бакалавър. Има над три годишен опит в Изпълнителна агенция по Автомобилна администрация. Общински съветник в ОбС- Монтана в периода 2015-2019г.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.