По традиция ГЕРБ-СДС започна кампанията си с молебен за здраве

По традиция ГЕРБ-СДС започна кампанията си с молебен за здраве

С молебен и водосвет в храма „Свети Дух“ в Монтана днес кандидатите за народни представители дадоха старт на кампанията на коалиция ГЕРБ-СДС за предстоящите избори.

По традиция ГЕРБ-СДС започна кампанията си с молебен за здраве

На събитието присъстваха кандидатите за народни представители- Ирена Димова, Драган Благоев, д-р Христо Кастрев, Стефан Панталеев, Деян Еленков, Ирена Асенова, Георги Георгиев, Калин Хайтов, Александър Ангелов, както и представители на общинското ръководство на структурата на ГЕРБ – Монтана.

Водачът на листата Ирена Димова сподели: “Като водач на листата на ГЕРБ-СДС в 12 МИР съм щастлива, че отборът ни е съставен от доказани професионалисти, от достойни хора, които са неразривно свързани с нашата област, от ярки личности с активна гражданска позиция и обществена дейност. Влизаме в тази поредна предизборна кампания за годината с увереност, че отново ще бъдем първа политическа сила, която ще получи категоричната подкрепа на жителите на област Монтана, защото за разлика от опонентите ни сме доказали, че можем да носим отговорност и да защитаваме интересите им. Времето за експерименти свърши, защото те вече имат тежки последици за държавата ни. Нужно е отново да върнем България на пътя на развитието и надграждането! Заедно сме по-силни от хаоса, който гледаме месеци наред!”