В Монтана откриха информационен център на кандидат-президентската двойка Радев – Йотова

Румен Радев

В Монтана откриха информационен център на кандидат-президентската двойка Радев – Йотова. На събитието присъстваха Ана Заркова и Светлана Шаренкова от Инициативния комитет издигнал кандидатурите, политици, общественици и граждани.

Пред присъстващите Анна Заркова каза, че основният елемент от кампанията на останалите кандидати е Анти-Радев, докато самият Румен Радев застава пред хората с всичко, което е правил за хората от пет години насам.

„Радев казва на хората: „Виждате какъв президент бях аз. Изпълни обещанията си. Аз не мълчах и казах на мутрите, че са мутри. Аз застанах до вас, когато вие поискахте по-справедлива държава, водихме битки заедно и аз не ви предадох“, допълни още журналистката Ана Заркова.

Включиха се и водачите на листите от 12 МИР Монтана от коалиция „БСП за България“, ПП „Има такъв народ“, „Изправи се БГ! Ние идваме! “ и Коалиция „Продължаваме промяната“, които подкрепят кандидат-президентската двойка на предстоящите избори.

„Вдигнатият юмрук на Радев е символ на единението и затова аз съм тук, с представителите на другите партии, с които сме противници на парламентарните избори, но сме заедно за Румен Радев“, каза Симон Власев от ПП „Има такъв народ“.

Инна Иванова от коалиция „Продължаваме промяната“, заяви своята подкрепа за президента Радев.

„Това, за което той се бори, е обединението на хората. Това обединява и нас и затова го подкрепяме. Всеки може да прецени дали иска да спре корупцията и дали иска държавата да се развива“, допълни още тя.

Водачът на листата „Изправи се! Ние идваме!“ Мая Григорова също изрази подкрепата на движението към Румен Радев и каза, че ще работи за неговата победа.

„Ние го предложихме, ние го издигнахме и с нашата огромна подкрепа Радев бе избран за първия си мандат. Той оправда доверието на всички. Основната част от българите видя в негово лице истинския президент. Аз като един дългогодишен учител им пиша отличен, защото трябва да гледаме резултатите“, каза водачът на листата в Монтана от коалиция „БСП за България“ Ирена Анастасова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!