Старши комисар Бисер Йончев поема поста директор на ОДМВР – Монтана

Старши комисар Бисер Йончев поема поста директор на ОДМВР – Монтана

Заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов представи днес пред ръководния състав на ОДМВР – Монтана новия директор старши комисар Бисер Йончев. Със заповед на министъра на вътрешните работи той поема поста от днес, а за заместник-директор е определен изпълняващият до момента функциите на директор комисар Даниел Псалтиров.

Заместник вътрешният министър пожела на новия ръководител да продължи и надгради постигнатото и осигури спокойна обстановка за провеждането на честни и прозрачни избори. Областният управител Валери Димитров също отправи пожелания за успех към старши комисар Йончев, като подчерта, че както винаги ще положи всички усилия за доброто взаимодействие по време на предстоящите президентски и парламентарни избори.

Старши комисар Бисер Йончев е завършил Академията на МВР в София с магистърска степен по „Право“. В системата на МВР постъпва през 1994 г. Работил е в криминална полиция на РУ – Монтана и РУ – Берковица, бил е началник на двете районни управления, заместник-директор на ОДМВР – Монтана и разузнавач в група „Оперативен анализ и полицейска статистика” към областната дирекция.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.