НАП Монтана продава ресторант (СНИМКА)

НАП Монтана продава ресторант

Ресторант с площ 772 кв. м в монтанското с. Лехчево продава на търг с тайно наддаване НАП Монтана. Той е разположен на първия етаж от двуетажна масивна търговско-административна сграда. Състои се от 2 зали – ресторантска и  банкетна, място за оркестър, кухненски блок, мокър бюфет, гардероб, склад и санитарен възел. Към ресторанта има лятна градина с покрита и открита част и тераса.

Кандидат-купувачите могат да огледат атрактивния имот от 8 до 12 ноември включително. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването за него се подават в същия срок в сградата на приходната администрация на пл. Жеравица.

Началната тръжна цена на обекта е 20 000 лв. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначалната цена или 4000 лв. до 12 ноември включително. Новият собственик на обявения за продажба имот се очаква да стане известен на 17 ноември, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Пълният текст на обявата, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nap.bg . Там се намират също така и условията, и правилата за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.