Завършва ремонтът на покривите на читалището и Първо училище (СНИМКИ)

Завършва ремонтът на покривите на читалището и I-О

Пред финал са основните ремонти на покривите на две големи сгради в града, съобщи Живков. Две седмици е срокът, приключването на ремонта на покрива  от 1500 кв. м на І – ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”. То е най-старото в града. Работата по него стартира в края на миналата седмица.

Успоредно с този обект усилено продължава ремонтът на покрива на читалището. Цялата сграда се обновява по проект за културна инфраструктура по оперативна програма „Региони в растеж”. 

Завършен е първият етап от проекта „Красива България” за ремонт на І-ва детска ясла „Мечо пух”. Става дума за пълно обновяване на вътрешността на сградата. Предстои общината да кандидатства за втори етап основен ремонт на покрива, фасадата и двора на яслата.

През последните дни са оформени нови зелени и цветни площи на ул „Цар Борис ІІІ”. Общинското предприятие „Чистота”  е поело задачата да почисти няколко неподдържани и  запустели държавни терена. Това са старата ж-п линия в индустриалната зона и частта на язовирната стена до комплекс „Аугуста”.

Много усилия се отделят и за почистването на агитационни предизборни материали, залепени на непозволени места, като стълбове и улични ел.табла в града и селата. За това нарушение поне две партии ще получат глоби от общината, заяви кметът Живков.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.